Saznajemo voljeni premijer pravi ćevape u Šefkiju

Tata znaš li ti koliko sam zahvalna našem premijeru na obroku?

Začuđeno sam pogledao kćer nakon škole. Nego što ima za ručak?

Čika  premijer Andrej kuhao prekrasne mahune i  dobila sam par šnita kruha i mlijeko . Tata ti tako ne kuhaš, a on se brine da se svi hranimo zdravo! Hvala mu. Šokiran spoznajom da premijer je i kuhar, koji kuha mahune od svih nas, očigledno za sve nas.

Morao sam pitati kćer. Jedete li nezdravi FAST FOOD?

banner

Tata, tata naš premijer je super i  presretni smo  što će nam  u Šefkiju peći  ćevape. Tataa zašto  ti ne kuhaš, ali mi bi bili gladni da njega nema. Ma da, dobro ga je voljeti ali da bude majstor od ćevapa je previše , ali samo možda.

Koliko saznajemo premijer će za ljubav naučiti peći jedinstvene Brodske ćevape s lukom kod Šefkija. Kako ga  ne voljeti , kad nas on hrani našu  budućnost. To je naš jedan jedini premijer, pa ako ga vidite kod Šefkija da  upija mirise ćevabdžinice, znajte to je upravo on . Naš voljeni premijer, hvala mu u ime roditelja kojima krulji želudac. Ista poruka bila je aktualna prije 2000 godina: “Kruha i igara”. Zaista napredak, bravo za premijera. Nema očigledno fiksaciju na parizer, kao  Vučić, a Karapandža da malo kuha, prži i peče. Svejedno moći ćemo organizirati slet kod Šefkija da premijeru kažemo HVALA.

Autor : Vanja Krnić

Montaža: Laki

Možda će vas zanimati

2 comments

Pero 14/02/2024 - 12:08

Hehe

Reply
xoxo 27/11/2023 - 21:23

Blago nama potrovat će nas sve

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00