Skandalozno roda nestala i odselila se u Bosnu/ Kričanovo!

Jutros nam se u redakciju javio Brođanin s fotografijom poznate papirnato plišane rode kako čeka u redu za prijelaz u Bosnu. Naime poznata Brodska krasotica sreću je odlučila pronači u Kričanovu. Koliko doznajemo prvi potez bit će joj učlanjenje i ćevapi kod Aljke s iznenadnim povratnicima iz Slavonskog Broda. Roda bi radije u neki riblji restoran, ali možda kod Aljke ima ribe s lukom. U nastavku objavljujemo potresnu sliku naše rode koja pristojno čeka u redu da ispuni svoj san i ode tamo gdje idu i divlje svinje. Samo roda ne želi vamo tamo, ona želi ostati tamo. O povratku vamo će razmisliti kad tek vidi kako je tamo.Tko će je, kada i koliko sad krpat, ne zna se. Jozo Krpar je s strahom za svoj posao. Taman je preko ebaya i javne nabave joj naručio novu neonsku boju za oči.

Rodi je viđena o na mostu. Sretno ti i zbogom naša jedina papirnato plišana rodo.

Očajno ju je bilo za pogledati kako se okreće na mostu i gleda naš prekrasni grad. Redakcija sbpozitivnog želi puno uspjeha našoj rodi bez obzira s koje strane Save bila.

Fotografija: čitatelj

banner

Možda će vas zanimati

3 comments

Aristotel 15/02/2024 - 22:23

ĐEŠ BA RODO?

Reply
Ivan 15/02/2024 - 11:50

Vraiti seee, shufat ćemo ti pašta šutu.

Reply
Kata 14/02/2024 - 23:55

Šteta zbog svakog odlaska.

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00