Slavonski Brod dobio stazu sjever jug s stupićima

Napokon nakon toliko godina željnog iščekivanja Slavonski Brod je spojen stazom namjenjenom isključivo pješacima sjever jug, kroz Slavoniju 1, pored papirnato plišane rode. Napokon neće više biti dozvoljeno prometovanje ovom dionicom: tenkovima, kamionima, traktorima, viličarima, autobusima, kombajnima i automobilima. Saznajemo grad je dozvolio prometovanje dječijim autičima i biciklima na tri točkića. Mega projekt službenog naziva

STUPIĆ

Projekt je u potpunosti ostvaren kao i esencija naziva Pješačka staza bez gore navedenih prometala. Ovo je veliki korak za naš grad i sigurnost Brođana. Brođani će usput ako ne upadnu na neku rupu na stazi moći poraditi na osobnoj formi na raznim spravama i napravama uz obavezno spuštanje toboganom. Napokon imamo stupić, a ni svečanog vatrometa nije bilo ni neće biti. Zaključujemo da je to čista diskriminacija po stupiću, ali bar mali vatromet. Napominjemo , strogo je zabranjeno iščupati stupić kako bi automobilom mogli proći kroz pješački prolaz. Stupići mogu pomaknuti u slučaju nužde, ali kako ni ne želimo znati kako i gdje je ključ. Sretni što napokon imamo pješačku stazu sjever jug. U nastavku donosimo eskluzivne fotografije stupića Slavonija 1 jug.

Možda će vas zanimati

1 comment

Ana 04/03/2024 - 17:21

Portal s tri fotografa, to nema nitko.Samo naprijed jako.

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00