Slavonski Brod dobiva spomenik svinji

Očekivano, ali moramo priznati potpuno zasluženo Slavonski Brod nakon kultnog spomenika  (postojanog od 2013 e papirnato plišanoj rodi) dobiva  spomenik svinji nazvanoj znakovito i utemeljeno Pepa Pig. Djeca su već oduševljena. Naš grad će posjetiti nove stotine tusuća dvonožnih homosapiensa/turista da uz papirnato plišanu rodu vide i  spomenik svinju.

Opis fotografije nije dostupan.

(facebook)

Naime svinje  dolaze, pa odlaze u Bosnu. Selo roda Čigoć kod Siska i  su totalno zapostavljeni. NItko ni ne spominje za čaglja  iako i on jadan za divljim svinjama pliva vamo tamo. Diskriminacija po čaglju. Nema veze što je simbol Slavonskog Broda čaplja Spomenik svinji bit će atrakcija napravljena od bronce. Ako nestane bit će jasno da je svinja otopljena. Koliko saznajemo  spomenik svinja će  bit locirana u pola kružnog toka u Aveniji s velebnim slavolucima i drvoredima, ali da bude društveno korisna svinja. Naime u očima će imati infracrvene mjerače brzine, tako da znamo da nas naša Pepa Pig gleda.

banner

Slavonski Brod grad koji je uspio brendirati rodu iz Varoša, a simbol mu je čaplja. Odlučio se napraviti ogroman materijalni korak naprijed i umjesto papirnatih spomenika preći na one kapitalističke, ali topive od bronce. Naravno svi se pitaju i s nestrpljenjem očekuju svinja pikning. Kad u pola kružnog toka vidite svinju da Vas gleda. Nemojte pomisliti da ste u nekom graničnom stanju. Ona je tu i gleda Vas i mjeri sve moguće parametre. Nažalost roda je zastarjela bez čipova, ali razmišlja se i o njezinoj modernizaciji, ako joj glava ne otpadne.

Autor: Vanja Krnić

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00