Slavonski Brod ima klupu za razgovor s drvetom

 Na nekoliko gradskih lokacija postavljene su nove klupe za sjedenje, baš one s rupom drvene klupe kao nekad. Riječ je o Naselju Slavonija I i Slavonija II, Ulici Stjepana Radića, Brodskom Vinogorju (oko mjesnog doma i osnovne škole), Naselju kraljice Jelene, Naselju Mikrorajon, Naselju Andrije Hebranga, Naselju Jelas te Ulici Petra Krešimira IV. Ukupno je koliko saznajemo naručeno 75 novih klupa, a trenutno se postavlja njih 37 dok je prethodno postavljeno 38 klupa na užem gradskom području: Vukovarska ulica, Ulica Petra Svačića, Borovska ulica, Naselje Slavonija II, Ulica Josipa Rimca, Ulica Petra Krešimira IV. Nismo ih brojali, ali u parku oko opetovano nestale papirnato plišane rode nema ni jedne. Naš grad je ponovno zahvatio toplotni udar. Koliko vidimo Brođani su oduševljeni novim klupama kao što sm sinoć zabilježili.Ne sekirajte se neće nam ni jedna klupa promaći.

Klupa br 1

Kao što ova slika nedvosmisleno pokazuje klupa broj 1 namjenjena je da u miru sjedite i gledate i pritom pazite na svog metalnog ljubimca. Naravno ako ne radite možete plakati i neometano bacati pogled na HZMO.

Klupa broj 2

banner

Klupa broj 2 nalazi se na potezu od “Atlantisa” prema “Amadeusu” i misaono nas udavaljava od papirnato plišane rode i dovodi nas u blaženo ZEN stanje potpunog mira. Klupa s rupom je savršeno poziconiran na novoj lokaciji. Možete glasno vikati i jodlati po potrebi Ja sam prvi put tu i nikad prije mene ni jedna klupa nije bila tu.

Klupa broj 3

Kad već pomalo očajni krenete s spoznajom da Vam nisu uplačivali mirovinsko krenete na “BIRO” dočeka Vas nova klupa tik do staze i mogućnosti da s sjetom bacite pogled na lokaciju nestale papirnato plišane rode. Ne sekirajte se čekajte da svane. Sutra je nedelja, odite ipak kući po šator.Budite pozitivni ako je išta lako to je naći posao. Švicarci bi nam bili zavidni da vide koliko su naše klupe lijepe i nepatvoreno prirodne, a neke rešetkaste gluposti.

Klupa broj 4

Osvrnite se klupa broj 4 ima susjeda, klupu broj 3. Zamolite ako Vam se svidi po bontonu da prolaznici koji veselo sjede na njoj se pomaknu ili čekajte pristojno red na klupi broj 3.

Klupa broj 5

Pošto su Vam usta već suha najbolje bi bilo da odete preko Vukovarske i kupite neke tekućine da se hidrirate. Bravo za naš grad i tu je jedna nova klupa. Hidrirani i veseli možete dalje do Klasija. Ako ste preveseli tekučina je bila alkohol. Pijte vodu zdravija je.

Klupa broj 6

Klupa broj 6 definitivno je najbolja klupa u Slavonskom Brodu i šire. Naime klupa se nalazi na križanju Vukovorske i Borovske ulice kod kružnog. Ova autetična klupa pruža prelijepi pogled na prolaznike kojih ima podosta kao što svjedoći fotografija. Naime prolaznik je drvo, koje ne ide ni vamo, ni tamo, ali gleda u Vas. Ako poćnete razgovarati s lisnato drvenim prolaznikom. Bježite do nove klupe, a ima ih i uljepšavaju naš grad.

Možda će vas zanimati

1 comment

Aristotel 30/06/2024 - 09:48

Nedostaje hlada u našem lijepom gradu

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00