Sutra je međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježava se sutra 25. studenog u znak sjećanja na sestre Mirabal, aktivistice iz Dominikanske Republike koje je dao ubiti diktator Rafael Trujillo. Sestre su postale simbol feminističkog, ali i nacionalnog otpora.

Danas u Night club The Edge tim povodom s početkom u 21.30h u suradnji sa Udrugom Brod ugošćuje mladu, perspektivnu i talentiranu DJ-icu koja dolazi iz Zagreba – Marcelu Zeleniku!

MARCELA (Marcela Zelenika) je novo ime hrvatske elektronske scene, nadarena glazbenica koja svojim nastupima ekspresno osvaja interes publike. Kombinira deep house, deeptech i minimal house žanrove koje s lakoćom spaja u ritmični zvuk što nas svojom dubinom mami na plesni podij. Do sada je svoj rastući talent dokazala publici u raznim klubovima poput Aquariusa, Funka i Depoa u Zagrebu kao i Manual klubu u Rijeci. Također je postala i dio kolektiva UMC EVENTS gdje je imala priliku svirati s poznatim njemačkim dvojcem Pornbugs.

Za warm up i after pobrinut će se brodski producent i DJ Daniel Boban.

banner

Start je u 21:30 nakon marša za prava i zaštitu žena – ulaz je besplatan!

Izvor: The Edge Slavonski Brod

Nalovna: Canva

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00