Sutra obilježavamo Svjetski dan glazbe

Slavonski Brod i ove će se godine priključiti u obilježavanje Svjetskog dana glazbe. Svjetski dan glazbe obilježava se diljem svijeta besplatnim nastupima glazbenika na otvorenim pozornicama, trgovima i gradskim ulicama. Tako će sutra, 21. lipnja 2023. glazba vladati središtem grada te će građani moći uživati u cjelodnevnom programu koji će trajati sve do kasnih večernjih sati. Obilježavanje svjetskog dana glazbe započet će u 10,00 sati nastupima učenika Glazbene škole u Slavonskom Brodu, a nastavit će se nastupom Gradske limene glazbe Željezničar s početkom u 18,30 sati te nastupom vokalno-instrumentalnog sastava The Marsonettes u 19,15 sati. Svi će se programi odvijati na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić, a posljednji dio sutrašnjeg programa održat će se na platou ispred Kazališno-koncertne dvorane Ivana Brlić-Mažuranić s početkom u 21,00 sat kada će se održati koncert grupe Filosofia koji se održava u sklopu 34. Brodskog glazbenog ljeta. Pozivamo sve građane da iskoriste sutrašnji dan i u šetnji gradom uživaju u svim glazbenim programima.

Također na radost mnogih Brođana od 17- 19 sati na Cipeliću bit će naš Brođanin DJ/ Vedran Hatar u u organizaciji inicijative Izadji van! Izađi van je Gradska inicijativa mladih aktivista koji svojim šarolikim idejama žele obogatiti sliku svoga grada i aktivno sudjelovati u različitim poljima njegova razvoja.


Ostavljamo otvorena vrata za nove ideje i sve ljude koji žele postati dio projekta. Upravo zato sutra izađimo van, dobra muzika nas zove.

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00