Vozač BMW-a zauzeo dva parkirna mjesta, netko mu ostavio kondom

INTERNETOM se širi fotografija jednog BMW-a koji je nepropisno parkiran, zbog čega je vlasnik navodno dobio zanimljivu poruku. Vozač je parkirao automobil posred parkirne linije zauzevši dva mjesta, a netko mu je ostavio kondom i napisao: “Molim te, ne razmnožavaj se.”

Objava je na X-u (bivšem Twitteru) prikupila je više od 3.6 milijuna pregleda u jednom danu i nasmijala mnoge. “Tipični vlasnik BMW-a”, “Malo zločesto, ali savršena poruka”, “Poruka je jasna”, “Dobar savjet”, “Zasluženo”, “100 posto točno”, samo su neki od komentara korisnika. ( link)

-sbpozitivno

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00