Obavijest o obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje Grad Slavonski Brod u suradnji sa Župom Gospe Brze Pomoći i Udrugom civilnih stradalnika Domovinskoga rata organizira molitvu i paljenje lampiona u petak, 17. studenoga 2023. godine.

Za tu će prigodu Vukovarska ulica (od kružnoga toka kod Borovske ulice do kružnog toka u Ulici Petra Krešimira IV.) biti zatvorena za promet u razdoblju od 17,30 do 18,30 sati.

Molitva za sve žrtve Domovinskog rata održat će se u 17,30 sati ispred Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskome ratu. Sveta misa za sve poginule, nestale i stradale hrvatske branitelje i civile u Vukovaru i Hrvatskoj služit će se u petak 17. studenoga u 18,30 sati u župnoj crkvi Gospe Brze Pomoći.

Pozivamo sve građane da upale svijeću žrtvama Domovinskog rata u Vukovarskoj ulici ili ju istaknu u prozoru kuće ili stana( link)

-sbpozitivno

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00