Željko Bebek nije Željko, zapravo je Želimir

Legendarni roker prepoznatljivog glasa bio je pjevač također legendarne grupe Bijelo dugme.

Danas dolazi u naš mali gradić  pa evo nekoliko činjenica o njemu koje možda niste znali.

Otac mu se zvao Zvonimir a majka se zvala Katarina ona je također pjevala,otuda njegov interes za glazbu. Bebek je podrijetlom iz Hercegovine,rođen je u Sarajevu. Iako malo tko zna njegovo pravo ime je Želimir tako piše u njegovim dokumentima.

Bebek se ženio tri puta, zadnju aktualnu suprugu Ružicu upoznao je kad je on imao 52 godine a ona tek 18g, upoznali su se nakon njegovog koncerta kada ga je tražila autogram . U početku bili su u “tajnoj vezi” zbog moguće osude okoline zbog razlike u godinama koja nije zanemarujuća, mnogi nisu vjerovali da će ta veza opstati, no unatoč lošim prognozama oni su supružnici su danas nerazdvojni imaju dvoje zajedničke djece kćer Katarinu i sina Zvonimira,sin mu je član pratećeg benda a Ružica mu je menadžerica. Danas on uživa u unucima.

banner

Iskustva sa drogom iako je roker, nema puno to ga nikada nije zanimalo,više je volio čašicu Whiskya….

Nećemo ga puno hvaliti ali definitivno ima neki šarm rokera starog kova ,takvi se u današnje vrijeme čini se sve manje rađaju.

[modula id=”3748″]

Autor: K.J.A+

Foto: Fb Željko Bebek

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00