Karlo Plehandžić( br.3) podcast: Ljubav

Dogovorimo se idemo van i onda se sjetimo da smo osobe s invaliditetom i da je to malo teže organizirati u gradu da snimamo vamo tamo. Karlu kao Bltazaru pala je ideja da snimimo o Valentinovu, nakon Valentinova.

Napravio je spoj starih i mladih u pomoć Marizele i članova udruge. Nevenka se brzinski pobrinula za scenografiju. Vanja jesi li donjeo mikrofon? Ups, zaboravio sam. Slijedeći put ga ponesi!. To mi je rekao i prošli put, a ja dementno zaboravim originalni Kineski mikrofon. Karlo je spojio gospodina Antu Čondrića s preko devedeset godina i mlađu ekipu: Kristinu Matići i Roberta Gerea. . Kao produkt nastala je sb pozitivno… br. 3 podcast Karlo Plehandžić za Velentinovo malo nakon, s trmomom ljepšom od svih , a to j ljubav. Bar smo se nasmijali do suza, kao i uvijek.

montaža: LAKI STUDIO

banner

Možda će vas zanimati

1 comment

ANA 22/02/2024 - 09:55

Bravo Karlito.

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00