Najviša zgrada na Balkanu i šire bit će u Slavonskom Brodu

Svakom Brođaninu dobro je poznata zgrada ” Milovićke”, kao zgrada u kojoj je lakše sresti duha nego radnike. S obzirom da naš grad raste ukazala se potreba za izgradnjom nečeg većeg od Dalmatia Towera koji je s 27 katova i svojih 135 metara visine najviši neboder u Hrvatskoj.

Apropo navedenog stvarno nije razumno da u našem gradu ” Milovićka” strši. Brođanima se ukazala nevjerovatna prilika za prekrasnim neboderom koji može još više stršiti.

U Slavonskom Brodu se gradi, ali s ovim projektom naš grad će doslovno dataknuti oblake: kratko su izjavili gradski oci i u tišini krenuli u realizaciju projekta pod nazivom Brod u oblacima. Trenutno stanje odgovorno tvrde Češki vlasnici ne odražava duh i velićinu Đure Đakovića, ali mi ćemo bar Milovićku učiniti višom i većom nego ikad prije.

banner

Naime Česi vide da spas nije u rampama na Đurinom parkiralištu i nastavno s tim u novom neboderu Brod Goliatu planiraju i duboko ispod zemlje omogućiti svima parking.Milovićku neće rušit, samo će je nadozidati. Krajnji cilj nam je da se iz Đure vidi bar preko Dilja kratko je izjavio Jaroš iz uprave. Vizija će se savršeno uklopiti u naš grad. Napokon moći ćemo bacit pogled preko Dilja.

Zahvaljujući ulagačima, omogučeno nam je da se provazamo dizalom, koje nas je odvezlo direktno do zadnjeg 72 kata( 505 m visine). Na 72 katu nalazit će se ispostava Šefkija koji s motom “Budi visoko , jedi dobro postati će globalni igrač. Završetak izgradnje nebodera pod nazivom Brodski Goliat predviđeno je za 2025 godinu.

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00