Ovo je teško izmisliti: Na ženu pala zmija s neba. Izbjegavala njen ugriz pa ih napao i jastreb

Peggy Jones (64) je kosila travu krajem srpnja u gradiću Silsbeeju u Teksasu i baš u to vrijeme iznad nje je letio jastreb koji je ispustio zmiju koja je pala na ženu. No i ptica se nije htjela odreći plijena.

Ženu u Teksasu krajem srpnja u isto vrijeme su napali zmija i jastreb koji je slučajno ispustio gmaza na nju.

Peggy Jones (64) je kosila travu krajem srpnja u gradiću Silsbeeju u Teksasu i baš u to vrijeme iznad nje je letio jastreb koji je ispustio zmiju.

Zmija koja je pala na ženu omotala se oko njene ruke te je pokušala ugristi ženu za lice. No i jastreb se nije htio riješiti svog plijena te se okomio na ženu i zario kandže u njenu ruku.

banner

Ona je u svemu prošla s posjekotinama po ruci te brojnim modricama.

– Dok sam pokušavala odbaciti zmiju s ruke, ona se omotala oko nje još jače. Pokušala me ugristi za lice, ali je nekoliko puta pogodila naočale – ispričala je Peggy za CBS i dodala kako je pomislila da je zmija morala pasti nekoj ptici jer nije stajala ispod drveća.

Dok je pokušavala otresti zmiju s ruke, na nju se obrušio i jastreb.

– Zgrabio je zmiju i povlačio je kako bi odletio. Povukao je i i moju ruku – ispričala je i dodala kako ju je nekoliko puta pogodio kandžama prije nego je odletio.

Šokirani suprug je ženu punu porezotina i rana hitno prevezao u bolnicu. U bolnici su joj previli rane i dali antibiotik, a kad je čuo njenu priču, liječnik ju je pitao je li na drogama.

Srećom, zmija ju nije ugrizla u cijelom okršaju, a ispričala je i kako je nakon napada imala teškoća sa spavanjem.

Izvor: 24 sata

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00