Potraga za čudovištem iz Loch Nessa

Na jednom mjestu otkriven je neobično velik neidentificirani objekt. Tri sonarne slike otkrile su i pomične predmete.

Dana 11. listopada 1987. godine obavljena je sustavna potraga za čudovištem iz Loch Nessa, legendarnom Nessie. To je učinjeno pomoću 24 broda opremljena sonarima i raspoređena čitavom širinom jezera. Brodovi su se kretali paralelno i pokrili cijelo jezero svojim prolaskom. Na jednom mjestu otkriven je neobično velik neidentificirani objekt. Brodovi su se vratili na to mjesto i ponovno skenirali. Činilo se da je riječ o velikom objektu na dnu jezera. Tri sonarne slike otkrile su i pomične predmete.

Neki smatraju da su pomični objekti tuljani koji su nekako dospjeli u jezero, no misterij velikog objekta nije objašnjen. Neki smatraju da je riječ o jednom od dokaza o postojanju čudovišta iz Loch Nessa, tj. o dokazu da postoji neotkrivena životinjska vrsta koja živi u tom jezeru.

Izvor: Povijest.hr

banner

Istaknuta slika: Wikipedia

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00