Pozitiva podkast Karlo Plehandžić br1. Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Karlo  Plehandžić  rođen gospodnje 1997, dečko nevjerovatne i zarazne karizme na pitanje hoćeš li se uključiti u rad portala prvo je rekao,

Moram  razmisliti i dugo je razmišljao. Nakon par sati konstatacija je bila možemo. Karlo se snalazi u video formatu i  svi koji ga poznaju, znaju da u njemu je samo čista nepatvorena pozitiva, Zna se ponekad i naljutiti, ali  na nepravde samo.  Sbpozitivno je pokrenulo  Pozitiva  podkast koji vodi Karlo Plehandžić.  Karlo je osoba s 100% invaliditetom, pokazuje nam svima kakva inkluzija treba biti. Ima ideje, pa možda uspijemo dovesti i Aleksandra Stankovića da mu bude gost.

U  prvom podkastu je porazgovarao s par članova  udruge Loco Moto.  Naime  povodom Međunarodnog dana  osoba s invaliditetom tradicionalno se organizira druženje u Bukovlju, kao i prigodna podjela paketića povodom Svetog Nikole.  Radujemo se slijedećim videima od Karla. Naglašavamo, trenutno smo produkcijski amateri, a takvi i trebamo bit, drugačiji od drugih.

banner

Autor : Vanja Krnić

Montaža: Laki studio

Možda će vas zanimati

1 comment

ALKA 30/11/2023 - 16:29

Bravo za Karla, pohvale za uredništvo sbpozitivnog. Pogodak u sridu. Jedva čekam slijedeći podkast.

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00