Moto Mrazovi i Djed Božićnjak na Korzu

Brojne roditelje i njihove mališane na brodsko Korzo izmamili su Moto Mrazovi koji su se priključili Adventu iz davnina u organizaciji Grada Slavonskog Broda. Od 16 sati su Moto mrazovi zavladali najužim centrom grada uz Djeda Božićnjaka koji je svu djecu darivao poklonima koje je pripremio Grad Slavonski Brod. Bilo je to poslijepodne iz snova. Neka djeca poželjela su sjesti na motor, a Moto mrazovi su im tu želju odmah i ispunili. Čak stotinjak motorista pridružili su Djeda Božićnjaku u podijeli darova, a mališani su stvorili uspomenu koje će se rado prisjećati. ( link)

-sbpozitivno

 

banner

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00