Šetnja najljepšom pijanom ulicom na Svijetu

Ako koja ulica podsjeća na mladost mnogih od nas to je ” Pijana ulica”. Naravno navedenu pamtimo kao mrtvi trijezni. Grad se uljepšava, ali poslovni prostori kao da su dobrim dijelom odlučili zauvijek napustiti naš grad. Napokon preko puta Iguane srušena je ograda gdje je stolovao HDZ i još neke bratske partije. Grad je pomalo izrovan, ali nema što gradi se . Bit će još stariji i ljepši nego ikad prije. Jedini problem je što nitko nije primjetio da je papirnato plišanoj rodi otpao nos.

Upravo kao na slici gore izgledati će Pijana. Nema ni traga pivi u nacrtima, slijedi li nam prohibicija. Usko ro ćemo saznati.

„Riječ je o jako važnom projektu u gradu Slavonskom Brodu. Već godinama ulažemo mnogo sredstava na području komunalne infrastrukture. Ja bih rekao da se ove godine dosta toga radilo, a s današnjim potpisivanjem ugovora i završetkom radova na rekonstrukciji Stračevićeve i Zajčeve ulice, puno ćemo dobiti. Ove smo godine odradili rekonstrukciju Gupčeve i Jagićeve ulice, izgrađen je rotor na raskrižju Pilareve i Vukovarske ulice, a nedavno smo dobili i sredstva iz europskih fondova za rekonstrukciju Strossmayerove  ulice. Dodatno, rekonstrukcijom Ulice Tome Skalice i Mesićeve ulice uredit će se cijeli centar grada. Ulica Ante Starčevića je posebna jer se radi o pješačkoj zoni. Vjerujemo kako će se sve odraditi što kvalitetnije te da će na kraju građani Slavonskog Broda imati jednu pravu pješačku zonu koja će biti na ponos svih građana Slavonskog Broda“, istaknuo je gradonačelnik Mirko Duspara na svojevremenoj konferenciji za medije. Pogledajmo kako radovi napreduju. Zapeli, smo u nekoj od rupa, ali radi se nema što. Što će biti u dvorištu bivšeg boravišta HDZ-a nemamo pojma.

Video: Laki studio

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00