Taj divni ponedjeljak ,obožavamo ga

Biti drugačiji ponekad je odbojno. Imati nekakav cilj ponekad s inputom ti to ne znaš, nemožeš. Imati cilj i još ga izražavati i ostvarivati rasturene sive mase kao ja pod nazivom CVI, OSI. Gledam bar na desno ispravno oko i shvačam možda smo i u vremenu kada glupi govore, pametni šute, a fukare se bogate. Nikad mi nije jasno odaklen toliko fukara, a većina je daleko od bogatog.

Jadikovke

Upališ tv, dok prazniš debelo crijevo i  opet vidiš NJIH. Oni kažu tebi je super, ma jel, a upravo tiskam , hmm nebitno što.Na kraju pustim vodu i pomislim sve sam ih izbacio. Obrišem se i papa, odoše svi s obečanjima u kanalizaciju.

wc školjka - Najnovije i najčitanije vijesti - Index.hr

banner

Nadalje kad pomisliš da te netko gleda kao čoeka, uvidiš da je oko tebe iluzija i upališ svjetlo. Hrabri ostaju , a iluzija nestane. Ponekad misleći da objektivno zaključuješ napraviš suprotno. Ljutiš se , postaneš antipod samome sebi. OSI  ponekad bude, a to su oni što kukaju na sisi proračuna. Upravo to, li koliko ih je obješeno na istu sisu. Šutiš i misliš doklem postoje MI I ONI. Postojimo i nismo bolji , jači ni dopadniji. Koračaš kroz život, a CVI ti radi sačekušu, za svaki kat ti treba dvostruko snage  i ponekad si umisliš da si supermen, ali ideš dalje.

Zašto ne ideš na kave, zašto ne piješ, zašto, zašto.

Upravo zato što moj mir, to sam ja, a moj unutarnji nemir i to sam ja. Misliš si kako učiniti svijet dobrim i boljim mjesto, a nekako ne ide. Rzni kvazimudani drndaroši se trude i lupetaju s spoznajom o svemu o drugima i stalno vode niz stepenice, nikako uz.

Onda se probudiš i shvatiš da je ponedjeljak. U ne tjera me na wc školjku, što znači sve opet ispočetka . Naravno opet isti likovi idu kroz isti otvor već spomenuto mjesto.

O taj divni pozitivni ponedjeljak, obožavam  ga, pljuc.

Autor: Vanja Krnić

Fotografije : internet

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00