U Slavonskom Brodu su osmrtnice najčitanije

Vječita utrka koji je najčitaniji portal u Slavonskom  Brodu dovodi nas do velike trojke koja se odvaja: sbonline, plusportal i 035portal. Sbpozitivno s svojom politikom bez crne kronike nije ni tu ne negdje, ali jesmo treći zguza. Sbonline po similarwebu(link )je najčitaniji ili ti valjda klikaniji. Mi rastemo kao da smo na viagri , kad krenemo padati neće valjati. Što Brođani vole klikati osim naravno crne kronike koje nemao, članke usmjerene ad hominem kojih nemamo. Žutila imamo , ali psst.. Naše žutilo je ono pozitivno.

Šok

Opis nije dostupan.

Neočekivano i pomalo morbidno  najčitanija stranica je palma- sb,

banner

Na stranicama palme nema tekstova, samo parte, cjenici ukopa. Kod  nas, je  izgleda sve naopako, pa čitamo tko je umro, a ionako onih koji se rode sve je manje. Piramida sb isto je popularna, ali malo manje, a isto imaju osmrtnice. U nastavku donosimo odnose najačih  portala bez parti u našem gradu. Prve su nedvojbeno parte.

Opis nije dostupan.

sbonline vs 035portal

Opis nije dostupan.

035portal vs plusportal

Otvorite fotografiju

sbonline vs plusportal

Divno kad osmrtnicesu vijest broj jedan. vijest Naravno pozitivno treba dalje i sbpozitivno ni milimetra ne odustaje od svoje politike

Osmrtnice se pišu/ prave za novac kako o poznatim, tako i o običnim ljudima. Osmrtnice se također nazivaju obavijesti o smrti, čitulje, umrlice, smrtovnice ili ti parte

Sada je uobičajena praksa širom svijeta da se osmrtnice objavljuje u novinama ili na internetu kako bi se javnost obavijestila o nečijoj smrti i pružila informacija o njihovom životu i pogrebu. Osmrtnica može biti objavljena u časopisu ili drugoj publikaciji , kao novotarija to je internet.  Prije smo čitali u Posavskoj i kad bi Vidjeli  sliku bilo  bi on ili ona je umrla.  Naravno uz ono sve dobro o mrtvima,

Bez osmrtnica i crne kronike idemo dalje. Darko istražuje na groblju lijepe spomenike što je pozitivno. Iako osobe na njima vjerovatno nisu bile na partama iz razloga što ih nije bilo i nisu bile toliko čitane. Sbonline je najčitaniji SB  portal bez parti, ali palma je očigledno svemirski brod po čitanosti.

Autor Vanja Krnić

Fotografije: similarweb i internet( GOOGLE EARTH)

 

 

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00