Udruga “Vrapčići” predstavila pjesmaricu koja slavi male, a velike pobjede u životu

U velikoj dvorani Gradske knjižnice Slavonski Brod Udruga za unaprjeđenje mentalnog zdravlja Vrapčići predstavila je svoju pjesmaricu pod nazivom „Moje pjesme, moji igrokazi“.  Promocija pjesmarice dio je projekta „Mladi za umjetnost“ koji je podržan sredstvima Agencija za mobilnost i programe Europske unije u sklopu Europskih snaga solidarnosti, a postalo je mjesto gdje su članovi Vrapčića  izrazili svoju umjetničku dušu.

Potporu pjesnicima dao je i privremeni pročelnik Ivan Holik iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti. Čestitamo grupi autora, članovima udruge Vrapčići: Magdaleni Ražek, Marici Bajrić, Gabrijelu Barišić, Ivanu Barukčiću, Josipu Činklu, Tihomiru Činklu, Krešimiru Ćavaru, Mariju Koreniću, Davorinu Matanoviću, Martini Obertlik, Štefici Orešković i Marici Svirač. Urednik zbirke je Josip Činkl, a nakladnik Udruga za unaprjeđenje mentalnog zdravlja “Vrapčići”. ( link)

-sbpozizivno

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00