Kronologija laganja

Grad je po pitanju nove školske zgrade OŠ „Milan Amruš“ već poduzeo niz mjera, unatoč tome što je za izgradnju nove zgrade zaduženo isključivo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Zajedno s roditeljima nastavit ćemo tražiti odgovore od nadležnih institucija, a sve kako bi se naša djeca uskoro nastavila ići u novu i moderno opremljenu školu.“ istaknuo je gradonačelnik Mirko Duspara na današnjem sastanku Grada i predstavnika roditelja učenika OŠ „Milan Amruš“.Grad/ država/ RODA?   i tako iz godine u godinu prolongira se izgradnja Osnovne škole Milan Amruš.

Nije smiješno

Volio bi da nešto što bi trebalo bit pod ” mus” spada u dobru zajebanciju. Na neki način spada već u Monty  Pythonovski satiru s upitom tko tu koga? Svako svakog odozada i sprijeda, ali i u glavu.. Znam da je krug  onih koji obečaju i onih koji ostvaruju nemoguće poremetiti  razlog je prost. Nemamo svi iskaznice. Narativ su tu djeca u koju se svi kunu, ali s debelom figom u vlastitom punom džepu. Kako je roditelju od  prvog do prvog u mjesecu organizirati život  svaki put mu se nasmijati. Riječ  je o djeci s posebnim potrebama. O  ovoj temi često pišem i iz godinu u godinu evolucijski starim i odlazim u vrit. Slušam  ili ti čitam, ne godinama, nego skoro desetlječima. Školu  i to privremenu zamjenit će nova dostojna djece u potrebi.Jašta, mauna u onu stvar. Natječaj ide, određen izvođač i  brandirana  šutnja po naški.

“Ministarstvo znanosti i obrazovanja je 31. siječnja 2023. donijelo odluku o odabiru tvrtke Hidroing d.o.o. iz Varaždina kao najpovoljnijeg ponuditelja. U slučaju da ova odluka kroz desetak dana postane pravomoćna (bez žalbi druga dva ponuditelja), varaždinska tvrtka će nove zgrade OŠ “Milan Amruš” graditi za 7,79 milijuna eura (58,68 milijuna kuna), s PDV-om. Maksimalan rok za završetak građenja je 540 dana od dana uvođenja izvođača u posao.”; splus

banner

Kako to

Sitnica kad se izvođač uvodi u posao mi je nepoznat. Poznato je da obečaju, pa obečaju, ali od škole ni š. VojkoV bi se već pitao Kako to!? Nisam  apriori ni iz zezancije protiv nikog ali ono Vrime je! Shodno tome da škola ne ode u trash domenu. Svaki dan ćemo  objavljivati jednu izjavu/ ćlanak lokalnih državnih političara o Milan Amruš do kojih dlazimo jednostavnim guglanjem.

Autor: Vanja Krnić

fotografija: facebook stranica O  Š .Milan Amruš

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00