Poznati zagrebački lanac restorana sada i u Slavonskom Brodu, evo detalja

Brend Wok by Matija već 10 godina postoji na zagrebačkoj sceni, a sada su otvorili svoj prvi lokal u Slavonskom Brodu

 

Prije 10-ak godina Matija Nikolić otvorio je prvi Wok by Matija restoran, danas u Zagrebu ima nekoliko lokala, a nedavno je otvorio još jedan, i to u Slavonskom Brodu.

image

Instagram @Wok_by_matija

Publici je Nikolić postao poznat sudjelovanjem u kulinarskom showu Masterchef još 2012. godine, kada su mu televizijski kolege bili i danas poznati chefovi i javne ličnosti kao što su Marko Gajski, Šime Sušić, Nastasja Chiara Petrić, Robert Predrag Žmire, Vedran Beg i Mario Bobanović, a nedugo nakon što je show završio, Matija je krenuo graditi svoje brend Wok by Matija. U samom početku nudio je samo jela iz woka, kojima je i pokrenuo trend restorana ovakvog tipa u Zagrebu. Kako stoji na službenim stranicama Wok by Matija, sada nude i pizze te jela s grilla.

Wok by Matija u Slavonskom Brodu otvoren je na adresi Petra Krešimira IV/32, a mali lokal u kojem je smješten restoran ima nešto manje od 10 stolova za kojima gosti mogu pojesti ili svoj ručak ponijeti za van. Također, mogu ga naručiti i putem dostavnih servisa.( link)

-SBPOZITIVNO

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00